4 mai 2016

Teritoriul

Dece sa veniti la noi?

Pentru că în Italia și în aceste parți ale Toscanei, între Alpii Apuani și Mare într-o fâșie de pământ lată 5 km și lungă aproximativ 40, sunt închise oportunități și excelență de nivel mondial.

Suntem in apropierea de orașe culturale cum ar fi Florența, Pisa si Lucca , ceea ce fac din aceastea, o zonă interesantă din punct de vedere cultural,monumental și turistic.

Versilia fiind  celebră în lume ca și Riviera franceză, a dezvoltat o activitate turistică si al food&drink cu bucate si produse locale apreciate în toate lumea.

In afară de sectorul hotelier, acest teritoriu vede prezența activităților agro-turism, o combinație de turism și agricultură, sinteza perfectă prin diferite experiențe, dar apreciată în Europa și în întreaga lume.

Il Territorio: Castello Aghinolfi di Montignoso
Il Territorio: Borgo di Caprigliola
Il Territorio: Castello di Monti
Il Territorio: Fantiscritti
Il territorio: Firenze Florence
Il territorio: Fosdinovo
Il Territorio: Manarola - Le Cinque Terre
Il Territorio: Pisa
Il Territorio: Portovenere
Il territorio: Le spiagge

Massa – Carrara – Versilia

Este centrul principal al turismului din Versilia și Viareggio, centrul mondial al nauticii, cu șantierele navale de renume internațional care atrag cumpărători și operatori din întreaga lume.
Cu Alpii Apuani, munți inzapeziti în timpul iernii și verzi în timpul verii, care oferă un spectacol de nedescris.
Prezenta carierelor de marmură alba care l-au atras si pe Michelangelo pentru sculpturile sale.
Studenți din întreaga lume vin să-si testeze abilitățile în prelucrarea antică și în același timp foarte modernă a marmurii artistice și industriale.
Bogată de istorie cu castele medievale, Lunigiana domină văile verzi ale pădurilor și a culturilor agricole și fermele în care bucătăria traditionala domnește suprem.
In apropiere, în teritoriul liguriei, se afla „5 terre” (5 pământuri) faimoase în intreaga lume pentru frumusețea lor cu stânci și cu privelistea spre mare.